Naša priča

PRIČA O NOEMIJI

Vaše sretne uspomene
Naša su misija

Noemia je nastala iz želje da svima onima željnim avanture, otkrivanja ljepota Jadrana i uživanja u prirodnim ljepotama Baške Vode hrvatske obale pružimo dom u kojem će se osjećati ugodno, voljeno i posebno. Upravo iz tog razloga smo kreirali Noemia resort, apartmane i hotel, kako bismo na visokom nivou zadovoljili sve vrste gostiju, omogućili im vrhunsku uslugu, te im omogućili da svoju pozornost usmjere na ono najvažnije – kreiranje doživljaja koji će trajati zauvijek.

Naša Priča

Nastanak brenda Noemia

Noemia je nastala iz želje da svima onima željnim avanture, otkrivanja ljepota Jadrana i uživanja u prirodnim ljepotama Baške Vode hrvatske obale pružimo dom u kojem će se osjećati ugodno, voljeno i posebno.

Resort Noemia

Noemia resort u Baškoj Vodi nastao je kako bi gostima ponudio jedinstven doživljaj odmora u Hrvatskoj uz tradicionalno hrvatsko gostoprimstvo i vrhunsku udobnost smještaja sa svime što je potrebno za bezbrižan odmor na najljepšem dijelu jadranske obale.

Noemia Apartmani

Noemia Apartmani nastali su iz želje da izgradimo prostork koji se prilagođava svim potrebama – bilo da želite provesti odmor s obitelji, prijateljima ili ste jednostavno ljubitelj moderno uređenih i personaliziranih prostora, ispunit će sva Vaša očekivanja.

Noemia Hotel

Noemia hotel će svojom funkcionalnošću i uređenjem podići vaše iskustvo ljetovanja na sasvim novu razinu. U ljeto 2020. godine otvorit ćemo vrata svima onima koji cijene ljepotu i izvrsnost.